Импресум

Главен и одговорен уредник: 

Александар Стевановски
aleksandar@plus24.mk

Редакција:

Александар Стевановски
Алекс Петковски
Марија Николовска

Контакт:

e-mail: contact@plus24.mk
phone: 078/881-159

AlbanianMacedonianSerbian