Контакт

Имате интересна вест за која сметате дека ќе привлече внимание во јавноста, како и апел за објава за собирање на донации или проблем за кој што можеме да Ви помогнеме?!

-Контактирајте не на следните адреси и ние ќе Ви одговориме во најбрз рок.

contact@plus24.mk
aleksandar@plus24.mk
info@plus24.mk

Со почит,
Плус 24

AlbanianMacedonianSerbian