Мајка од Скопје 3 години криела како заработува 15.700 евра месечно: Сега одлучила да го разоткрие својот метод

КЛИКНИ И ДОНИРАЈ без да дадеш пари! Избери една од објавите во „ЖИВОТНИ ИСКУСТВА“ и со самиот клик ДОНИРАШ!

Како и во секој кризен период, додека поголемиот дел од компаниите и работниците губат пари, одредени поединци профитираат. Ова е приказна на Марија којашто моментално заработува 15 700 € месечно, а за нашиот портал одлучи ексклузивно да го сподели својот метод.

Марија од Скопје е мајка на две деца и пред неколку години се нашла во многу тешка финансиска ситуација. Откако ја изгубила работата, морала да се потпре на сопругот Борис којшто работи како рецепционер во еден Битолски хотел.

Издржување на семејството со месечна плата од 300 евра во Скопје е скоро невозможно па Марија била принуден да побара каква било работа. Без некое посебно искуство и без завршен факултет, сите нејзини апликации биле одбиени па одлучила да работи од дома, преку интернет.

Да бидат работите уште полоши, финансиските проблеми влијаеле и на односот на Марија со сопругот па нивниот однос сѐ повеќе се влошувал. Иако не биле формално разделени, поголемиот дел од времето го поминувале раздвоени.

Кога се чинело дека работите потполно излегле од контрола, Марија се слушнала со нејзиниот пријател Иван за којшто знаела дека живее прилично раскошен живот. Кога му го објаснила својот проблем со надеж дека ќе ѝ помогне со некој совет, доживеала изненадувања за коешто не можела да се надева.

Во разговорт од речиси 2 часа, школскиот другар ѝ објаснил до најситни детали како заработува преку 10 000 € месечно и што е најважно, тврдел дека секој, па така и таа може да го ископира системот и од тој ден да заработува најмалку 5 просечни плати.

Бидејќи немала што да изгуби, Марија го направила точно она што ѝ го предложил Иван и од тој ден нејзиниот живот засекогаш се променил. На почетокот почнала да заработува 4500 € месечно, а со појавата на кризата поради вирусот и падот на акциите на берзата, нејзината заработка „експлодирала“ во 15 700 €.

Повеќе прочитајте на следниот линк.

Коментирај

AlbanianMacedonianSerbian