Драгана ја препеа „Загрли ме“ од Адил: Дали е ова најдобрата изведба?! (ВИДЕО)

КЛИКНИ И ДОНИРАЈ без да дадеш пари! Избери една од објавите во „ЖИВОТНИ ИСКУСТВА“ и со самиот клик ДОНИРАШ!

Сите ја паметиме малата Драгана Јовановска од Куманово, чии родители се музичари и ја усмеруваат по вистинскиот пат за да чекори по нивни стапки.

Но, Драгана веќе и не е така мала, а сепак е премногу голема според достигнувањата кои што таа ги има за нејзина возраст, и наградите кои што ги има освоено на многу меѓународни музички натпреварувања.

На социјалните мрежи се појави кавер од една од најубавите балади на Адил Максутовиќ, но, овој пат во изведба токму на Драгана Јовановска.

Од изведбата ќе Ве полазат морници, бидејќи нејзините вокални квалитети ежат по првите стихови.

Погледнете го видеото:

Коментирај

AlbanianMacedonianSerbian