Убавина и здравје

Украинската докторка предупредува: Не ја намалувајте температурата во текот на првите денови од инфекцијата со коронавирус

Познатата д-р Олга Голубовска објасни зошто температурата е всушност добра работа. Украинската докторка, Олга Голубовска,…

AlbanianMacedonianSerbian